Tip of the day.

Borsta gaddarna före frukost. Under natten rensar kroppen sig själv på slaggprodukter. Om du då tar tag i tandborsten och städar bort både Karius och Baktus och allt annat avfall som samlats i munnen under natten så blir du av med dessa gifter! Istället för att svälja ned dem med frukosten. Detta är en gammal ayurvedisk lärdom som jag nu tagit till mig. 

During the silent nighttime our clever bodies cleanses themselves from toxins and slug products. The "garbage" finds it's ways to get out of your body, as one example; it mixes up with your saliva. So if you brush your teeth when waking up in the morning before you eat your breakfast you help your body to get rid of these toxins faster, instead of swallowing them again when eating breakfast. This is actually an ancient ayurvedic fact that I've recently learnt.