New challenge.

Iochmed nästa utmaning anmäler jag mig till mitt egna “kreativitets-spa”: ett uttryck som introducerades för mig genom pyssel-gurun av New York, den norskamerikanske Sweet Paul. Han är bland annat värd för “creativity retreats” dit människor kan komma och låta fantasin och kreativiteten flöda och där de får lära sig massor av häftiga saker. När jag var liten var detta min största dröm, så därför tänkte jag nu slå slag i saken och göra ett litet hemma-kreativitets-spa för mig själv. Trettio dagars pyssel; allt från nyttigt godis, surdegsbröd till påskpynt och partyhattar. Det finns inga gränser för vad jag kan tänka mig att ta mig an den här månaden och jag har ett par riktiga guldkorn på lager ska ni veta! Kommentera och lämna gärna förslag här nedan på projekt jag kan testa, för jag kommer behöva massor med inspiration den närmsta tiden! Är ni redo? Nu kör vi! 

Today I’m entering the thirty days long ”creativity retreat”; a saying that was first introduced to me by the great crafts-guru of New York; Sweet Paul. He hosts creativity retreats where people can let their imagination run wild for a couple of days and they get to learn loads of cool stuff. It seems really exciting actually. Therefore I’m hosting a creativity retreat for myself here in Sweden and I’m going to make all kinds of stuff; everything from healthy candy or sourdough bread to Easter diy’s and party hats. There are no limits for what will be produced in the workshop of mine; As long as I follow this month motto “To be creative!”. So please comment below and make suggestions on what projects I can take on. I’m going to need a lot of inspiration this month! Well then…. Here we go!!!!